Știri

GM renunță la Holden, Porsche 911 este SportDesign

GM renunță la Holden, Porsche 911 este SportDesign

GM a decis să retragă marca Holden de pe piețele din Australia și Noua Zeelandă. Divizia de personalizare Porsche Exclusive Manufaktur are opțiuni noi pentru Porsche 911 – generația 992 – pachetele SportDesign și Aerokit. Cadillac va lansa primul său model complet electric în aprilie.

La doar trei ani de la încetarea producției locale a modelelor Holden în Australia – și la două luni de la anunțul contramandării vânzărilor modelelor Commodore și Astra – s-a produs și inevitabilul. Astfel, „cu inimă grea”, dar conștienți de „investițiile necesare companiei Holden pentru a o menține competitivă pe termen lung” GM a decis retragerea mărcii Holden din Australia și Noua Zeelandă. GM a precizat că toți clienții Holden actuali nu vor avea de suferit, urmând ca activitățile de service și de comercializare a pieselor să fie menținute oficial pentru cel puțin încă o decadă.

GM renunță la Holden, Porsche 911 este SportDesign

Experții de lux de la Porsche Exclusive Manufaktur au pregătit clienților de Porsche 911 noi cadouri: pachetele SportDesign și Aerokit. Modelele Carrera primesc un look mai agresiv, asemănător versiunilor sportive GT3. Cele două pachete îndeplinesc și criterii aerodinamice, compania testând componentele peste 90.000 de km în proceduri de anduranță și alți 55.000 km pe circuitul de mare viteză de la Nardo.

GM renunță la Holden, Porsche 911 este SportDesign

Cadillac este pregătit să intre în noua decadă ca marcă ICE și să iasă la sfârșitul ei ca brand electrificat. Conform Automotive News, președintele Cadillac – Steve Carlisle – a anunțat oficial la întâlnirea anuală a dealerilor desfășurată la Las Vegas că primul model EV al mărcii va fi prezentat publicului în luna aprilie. O prezentarea amănunțită a strategiei pe următorii doi ani va avea loc la începutul lunii septembrie la o altă întâlnire cu dealerii, programată în Austin, Texas.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE