Știri

Forza Motorsport 6 promite realism vizual extrem

Forza Motorsport 6 este primult joc de curse în care gropile și acvaplanarea vor fi la fel de importante ca setarea corectă a mașinii înainte de cursă.

Text: Andrei Nedelea

forza-1980x1080

Este ultimul joc dintr-o serie lungă pe care cei ce dețin o consolă Xbox și sunt pasionați de mașini sigur au încercat-o. Forza 6 nu prezintă niciu schimbare majoră de formulă, fiind practic doar o evoluție a lui Forza 5.

Vine în schimb cu aproximativ de două ori mai multe mașini decât predecesorul său (peste 450), pe care le vei putea conduce pe 26 drumuri închise sau circuite reproduse virtual.

Odată cu al șaselea joc al seriei, se pune mai mult accent pe fenomene meteorologice și starea drumurilor. Nu am primit încă foarte multe detalii, dar se poate observa în trailer că o simplă baltă pe circuit este suficientă pentru a trimite un Pagani Zonda în decor violent.

Important de menționat este faptul că toate mașinile din Forza 6 sunt detaliate, inclusiv sub capotă. Jocul are o funcție numită Forzavista ce permite jucătorului să facă un tur virtual al întregii mașini, deschizând fiecare ușă sau pornind motorul.

Forza 6 va fi disponibil după 15 Septembrie anul acesta, exclusiv pentru Xbox One.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE