Blog Magazin Noutăți Video

Ford a surpins câțiva eroi necunoscuți care îl căutau pe Cupidon de Ziua Îndrăgostiților

Îl cauți pe Cupidon de Ziua Îndrăgostiților? Ospătarii își riscă viețile amoroase pentru a-i servi pe alții cu romantism

 Chelnerii și barmanii pun fericirea clienților lor de Ziua Îndrăgostiților înaintea propriei lor vieți amoroase.

  • Un sondaj recent arată că unul din patru a ajutat un client să adreseze “Marea Întrebare”.
  • La fel de mulți ajung să se certe cu iubitul sau iubita pentru că lucrează în 14 februarie.
  • Unul din trei a încercat să evite prezența la muncă de Valentine’s Day. Unii dintre ei au renunțat la job pentru asta.
  • În semn de apreciere, Ford a surprins câțiva eroi necunoscuți organizându-le o întâlnire de vis.

Cupidonii vremurilor moderne transportă tăvi în loc de săgeți și-și ajută clienții să adreseze Marea Întrebare. Dar chelnerii ratează de obicei propriile întâlniri de Ziua Îndrăgostiților și ajung astfel la dispute în cuplu din cauza jobului.

Unii dintre ei au decis chiar să renunțe la locul de muncă pentru a putea să petreacă cea mai romantică seară a anului alături de persoana iubită, se arată într-un studiu pan-european realizat printre ospătari și barmani și comandat de Ford. Unul din trei a încercat să renunțe la tura de la job programată de Ziua Îndrăgostiților, unul din zece s-a dat bolnav din această cauză, iar alții au simulat o urgență sau au anunțat că nu pot ajunge la muncă din cauza faptului că li s-a stricat mașina.

Ford a întors foaia pentru acești Cupidoni ascunși care sunt gata să meargă departe pentru clienții lor. I-am suprins pe cei mai norocoși dintre ei cu o cină romantică foarte specială.

“De Valentine’s Day, îndrăgostiții au ochi doar pentru persoana iubită. Dar modul în care se desfășoară seara depinde foarte mult de cei care-și sacrifică propriile nopți pentru a-și face treaba ca la carte”, spune Greg Dawson, vicepreședinte al biroului Comunicare și Relații Publice, Ford of Europe. “Ei sunt adevărații eroi ai Zilei Îndrăgostiților. Și nu există o metodă mai bună pentru a le recunoaște eforturile decât aducându-i în centrul atenției”.

Chelnerița londoneză Kelsie Jamieson (24 de ani) a ajutat deja la punerea în scenă a două cereri în căsătorie în timp ce se afla la muncă, dar nu a experimentat niciodată o întâlnire de Ziua Îndrăgostiților. Aceasta a fost surprinsă de o seară romantică alături de logodnicul său, Nick Epstein (32 de ani), care o ceruse anterior în căsătorie oferindu-i un inel din jeleu Haribo.

Există însă și părți bune experimentate de cei care țin steagul sus în această zi. Conform sondajului, două treimi susțin că clienții sunt mai prietenoși de Ziua Îndrăgostiților, majoritatea dintre aceștia fiind mai generoși.

Cât despre nefericiții clienți ai căror parteneri nu au mai ajuns la întâlnirea de Valentine’s Day? Unul din 5 chelneri i-au îmbărbătat pentru a trece cu bine peste seară.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTER

CATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE