Noutăți

Ford oprește producția de mașini la Cariova 17 zile în mai și iunie

Ford oprește producția de mașini la Craiova.

Ford va opri producția lui B-Max la Craiova timp de opt zile în luna mai și nouă zile în iunie. Mutarea vine din dorința de a ajusta oferta cu cererea din piață.

Ford oprește producția de mașini la Craiova.
Ford oprește producția de mașini la Craiova.

Oficialii Ford explică faptul că cererea de monovolume mici a scăzut în Europa. “Deși Ford B-Max rămâne unul dintre cele mai bine vândute modele din segmentul său, cererea la nivel european pentru monovolumele din clasa mică a scăzut. Ca urmare a acestui fapt, Ford România își reajustează volumele de producție pentru modelul B-Max și are în plan oprirea activității în Secția de Operațiuni Vehicule timp de 8 zile în luna mai, respectiv 9 zile în luna iunie. În ceea ce privește Secția de Producție Motoare, nu anticipăm zile fără producție în lunile mai și iunie. Vom continua să monitorizăm situația și să ne adaptăm volumele de producție la cererea din piață.”, spun reprezentanții Ford România.

Ford Craiova a produs 100.000 de modele B-Max

Uzina de la Craiova produce, în mod normal, 370 de unități B-Max și 1000 de motoare pe zi. Anul trecut, Ford a oprit de mai multe ori producția de mașini și de motoare. Ford produce la Craiova două tipuri de motorizări – 1.0 EcoBoost și 1.5 EcoBoost, ambele pe benzină.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE