Promo Știri

Fiat este partenerul CSM București

Fiat este partenerul CSM București

Auto Italia anunță începerea parteneriatului cu echipa de handbal feminin, CSM București. În cadrul acestuia, importatorul oficial Fiat în România,  oferă timp de un an opt autoturisme Fiat 500 jucătoarelor din echipa de  handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal București. 

Cele opt Fiat 500 oferite handbalistelor de la CSM București au motorizarea de 1.2, 69 CP, cu 4 cilindri în linie – nivel de echipare Lounge. Acesta oferă, printre altele, un sistem multimedia cu ecran tactil de 5 inchi, cu funcție Bluetooth și radio cu porturi USB, AUX-IN și 6 difuzoare. Fiat 500 are servodirecție electrică DualDrive, aceasta urmând să fie probată de opt dintre „Tigroaice”: Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin, Linnea Torstensson. 

Gabriela Szabo, Director General CSM București, singurul din țară cu un trofeu Liga Campionilor la handbal feminin: „”Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”. 

Razvan Ionescu, Director Comercial Fiat: „Suntem foarte onorați de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM București, Secția Handbal Feminin și avem încredere că echipa va reuși să obțină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi și de suportul Auto Italia. Fiat 500, modelul pe care handbalistele CSM București îl vor conduce în cadrul parteneriatului nostru, este cel mai de preț exponent al istoriei mărcii Fiat și al grupului FCA în Europa.” 

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE