Revista AMS

Ediția de iunie 2017 AMS vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția de iunie 2017 AMS este pe piață începând din 30.05.2017. Numărul 6 din 2017 auto motor și sport vă așteaptă la toate centrele de difuzare a presei cu prezentări, analize, teste și editoriale cu cele mai importante noutăți din industria auto. Începem cu un Prim-Plan Mercedes vs Audi în care încercăm să înțelegem cum reușește Mercedes să se distanțeze de Audi la capitolul vânzări și cum vrea să contracareze Audi această evoluție, dar avem și o trecere în revistă cu noile modele până în 2019 și strategia e-mobilității.

Câteva pagini de știri și trend auto, alături de o radiografie a Salonului Auto de la Shanghai 2017 fac trecerea către zona de teste, în care vă supunem atenției:  SEAT Ibiza, Opel Crossland X, Honda Civic Sedan, Mini Cooper S, Alfa Romeo Giulia, BMW Seria 5 Touring, Volvo V90 Cross Country, Mazda CX-3, Nissan Juke, McLaren 570GT, Alfa Romeo Stelvio, Rolls-Royce Black Badge, câteva BMW-uri electrice și… Dacia Nova!

În testele comparative am pus față în față: Audi A4, Mercedes Clasa E, Mini Clubman și Škoda Kodiaq, care se luptă în motorizări diesel vs benzină.

De asemenea, avem și un reportaj de la uzina Mercedes-Benz din Ungaria, un interviu cu Frank van Meel, CEO BMW M, teste  de frânare cu noile plăcuțe Ferodo Eco-Friction, un test cu Suzuki GSX-R1000 și un interviu cu Felipe Massa.

Echipa AMS

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE