Revista AMS

Ediția de iulie 2017 AMS vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția de iulie 2017 AMS este pe piață începând din 27.06.2017. Numărul 7 din 2017 auto motor și sport vă așteaptă la toate centrele de difuzare a presei cu prezentări, analize, teste și editoriale cu cele mai importante noutăți din industria auto. Începem cu un Prim-Plan IAA 2017 în care trecem în revistă cele mai importante noutăți care vor fi arătate publicului larg în premieră cu ocazia Salonului auto de la Frankfurt din această toamnă.

Câteva pagini de știri și trend auto, alături de Aniversarea Porsche 911 fac trecerea către zona de teste, în care vă supunem atenției: Abarth 124 Spider, BMW X3, DS4, Ford GT, Jeep Compass, Mazda3, Mercedes AMG A45 4Matic, Mercedes GLC, Opel Insignia, Porsche 911 Targa 4 GTS, Range Rover Evoque Cabrio, Renault Captur, Renault Koleos, Renault Mégane Sedan, Škoda 1100 MB, smart fortwo cabrio și VW Beetle Cabrio.

De asemenea, avem și o analiză Rabla Plus, un reportaj de la Mille Miglia, Istoria circuitului Nürburgring și vă prezentăm și schimbarea de abordare din Formula 1.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE