Auto util Cover Magazin Noutăți

Ediția de februarie 2017 AMS vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția de februarie 2017 AMS este pe piață. Numărul 2 din 2017 auto motor și sport te așteaptă la centrele de difuzare a presei cu noutăți și prezentări extinse ale noilor modele și concepte prezentate la CES 2017 și NAIAS 2017. În deschidere punem sub lupă Master-planul Mercedes-Benz, care – deși este cel mai de succes producator premium la nivel mondial – nu își oprește asaltul asupra pieței.

În categoria teste și prezentări ne-am aplecat asupra lui Opel Crossland X, Ford Mustang facelift, Mercedes-AMG GT R,  Nissan Navara, 56 Tesla Model X, Toyota Prius, Mazda CX-5 și Jeep Grand Cherokee – ca să enumerăm doar câteva…

Avem și teste comparative: Mazda CX-3 vs Opel Mokka X vs Peugeot 2008 vs Renault Captur, Kia Sorento vs Škoda Kodiaq vs VW Tiguan, Audi A6 vs BMW Seria 5 vs Volvo S90 și BMW Seria 7 vs Porsche Panamera.

Pentru iubitorii de tehnologie avem un editorial despre sistemele de conectivitate Apple CarPlay și Android Auto, sau cum
să promiți ceva și să nu reușești să te ridici la înălțimea atșeptărilor, iar pentru amatorii de sport tratăm ediția de anul acesta a Raliului Dakar și propunem și un interviu cu Toto Wolf, sub conducerea căruia Mercedes a dominat Formula 1 în ultimii doi ani.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTER

CATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE