Revista AMS

Ediția de august 2017 AMS vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția de august 2017 AMS este pe piață începând din 25.07.2017. Numărul 7 din 2017 auto motor și sport vă așteaptă la toate centrele de difuzare a presei cu prezentări, analize, teste și editoriale cu cele mai importante noutăți din industria auto. Începem cu un Prim-Plan despre noutățile pe care le are în pregătire BMW în care trecem în revistă tot ce știm despre viitoarele Seria 7 și Seria 8, care vor reinterpreta vechile valori ale brandului. În plus, se pregătște și o reorientare a proiectului iNext. Bonus: un test cu Seria 8 Concept!

Câteva pagini de știri și trend auto, printre care noile Hyundai i30 N și i30 Fastback sau articolul cu Mașini zburătoare fac trecerea către zona de teste, în care vă supunem atenției: un megatest cu 10 modele SUV, VW Arteon, Nissan E-NV200, un comparativ cu hibrizi plug-in, Land Rover Discovery, Mini Cooper SER Countryman, Mazda MX-5 RF, BMW 540i xDrive, Renault Clio, Dacia Duster Renault Type II și un comparativ între patru decapotabile de vis.

De asemenea, avem și un articol despre tehnologiile prezentate la Continental TechShow 2017, o analiză despre noile norme de măsurători ale consumului de combustibil și o prezentare a ceea ce fost la Concursul de elaganță de la Sinaia. Nu în ultimul rând, noile abordări din Formula 1, incursiunea lui Andrei Mitrașcă la cursa de viteză în coastă de la Mount Washington, SUA, și testul cu Polaris Slingshot (nici mașină, nici motocicletă, ci doar un vehicul pentru circuit) sunt articole interesante de citit pentru amatorii de motorsport.

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE