Revista AMS

Din 25 aprilie este pe piață ediția 5/2017 AMS

Ediția 5/2017 AMS este pe piață începând din 25.04.2017. Numărul de mai 2017 auto motor și sport te așteaptă la centrele de difuzare a presei cu o analiză a clasei SUV-urilor, un segment în continuă creștere ca număr de înmatriculări. Și, cum pe parcursul acestui an vor fi lansate 30 de modele noi, ar fi cazul să vedem care sunt cele care merită a fi așteptate. Și, de ce nu, care sunt reducerile oferite pentru modelul actual, aflat la final de carieră.

La rubrica teste începem cu impresiile despre noul Opel Insignia și continuăm cu Jaguar I-Pace, Mazda CX-5, Mercedes-Benz GLA, Volkswagen Golf facelift, Honda CR-V, Mitsubishi ASX facelift, SsangYong Rexton, Volkswagen Crafter, dar și… Bugatti Chiron, Morgan 3 Wheeler și Trabant 601. În testele comparative am pus față în față Mercedes Clasa E All-Terrain, Volvo V90 Cross Country și VW Passat Alltrack, respectiv, Mini Cooper S Cabrio vs Mazda MX-5.

De asemenea, avem și un material de fascinație despre muzeul automobilelor din era comunistă din Bulgaria, un test comparativ cu nouă anvelope de vară, un test moto cu KTM 1290 Super Duke R și o analiză Ecoprofit în care punem în balanță tehnologiile de propulsie fuell-cel cu cele bazate pe electricitate.

Lectură plăcută!

PUBLICITATE

ABONAMENTE

abonamente auto motos si sport

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE