Auto util

De unde putem inchiria masini de lux in Romania?

masini de lux

Daca doriti sa adaugati o nota de clasa și de lux vacantei dvs. in Romania, ce ziceti de inchirierea unei mașini de lux? Inchirierea acestui tip de vehicul a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, pentru cei care doresc sa traiasca o experienta unica in vacanta.

De ce sa inchiriem o masina de lux?

Motivele difera de la o persoana la alta, insa de cele mai multe ori, cei care inchiriaza astfel de masini, vor sa impresioneze prin prezenta lor si bineinteles vor sa aiba parte de o experienta unica in vacanta sau la intalnirile de afaceri. Mai exact, puteti face o impresie foarte buna atunci cand va afisati la o intalnire de afaceri intr-un Ferrari, aparitie care poate spune foarte mult despre dvs. si compania pe care o reprezentati. O masina de lux este un fel de accesoriu, cum ar fi un ceas Rolex care completeaza o tinuta extraordinara pentru o intalnire de  afaceri.

Ce fel de masina sa inchiriem?

Cand spunem masina de lux sau categoria premium a masinilor de inchiriat, ne gandim la marci de prestigiu, cum ar fi Ferrari sau Mercedes, insa trebuie sa stiti ca atunci cand va decideti ce anume sa inchiriati, trebuie sa stiti ce anume vreti sa vizitati cu masina respectiva. Vreti sa mergeti la munte? Optati pentru un SUV, de preferat un Land Rover Discovery Sport. Ramaneti in oras? Inchiriati un Mercedes E Class, iar daca destinatia si scopul dvs. este o intalnire importanta de afaceri, atunci optati pentru o masina de lux precum Ferrari. Cu genul de masini premium, nu aveti cum sa dati gres indiferent de scopul dvs.

De unde putem inchiria o masina din clasa premium?

Marile companii de inchirieri auto din Romania nu au categorii speciale pentru masini premium, insa, companiile mici, locale precum ASCAR, ofera acest tip de inchiriere de masini de lux avand chiar oferte bune de pret pe aceasta categorie, incurajand chiar si strainii care viziteaza Romania sa inchirieze o masina din categoria premium. Experienta persoanelor care opteaza sa inchirieze o masina de la Ascar este importanta, tocmai din acest motiv serviciile sunt de clasa inalta, clientul fiind pus intotdeauna pe primul loc. Nu este ceva nou faptul ca oamenii importanti, vedetele sau persoanele cu o situatie financiara buna, apreciaza o masina buna si se bucura de privirile celor din jur atunci cand conduc aceste masini.

Procedura de inchiriere pentru o masina din clasa premium este aceeasi, totul decurge foarte usor. Se stabileste locatia de ridicare a masinii, iar mai departe urmati pasii indicati de agentul celor de la inchirieri auto, si in cel mai scurt timp ajungeti sa conduceti o masina de lux.

 

Echipa AMS

1 comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE