Auto util

Dayton extinde gama de anvelope pentru camioane

Dayton lansează două noi produse în segmentul buget al anvelopelor pentru camioane: D550S – direcţie şi D650D – tracţiune. Ambele pentru camioane uşoare şi medii.

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope şi produse de cauciuc din lume, produce anvelopele Dayton în Europa pentru a oferi flotelor orientate către segmentul buget cele mai bune performanţe la cel mai bun preţ posibil. Datorită faptului că anvelopele Dayton beneficiază de calitatea şi procesele de control Bridgestone, operatorii de flote pot fi siguri că, montând aceste anvelope durabile şi de calitate, vor duce sarcinile la bun sfârşit indiferent de condiţii.

Steven De Bock, Director OE & Rep Sales Operations Commercial, Bridgestone Europe declară: “ Prin aceste două noi produse Dayton va acoperi mai bine segmentul buget de anvelope de camion unde preţul este primordial. Dezvoltată de Bridgestone, marca Dayton a reuşit să-şi creeze o poziţie distinctă bazată pe încredere şi performanţe.”

Noile anvelope D550S de direcţie şi D650D de tracţiune pentru camioane uşoare şi medii

Noile anvelope D550S și D650D vizează segmentul camioanelor ușoare (între 3.5 și 7 tone) și medii (între 7.5 și 16 tone) care sunt folosite cu preponderenţă în distribuția regională, în serviciile de  închirieri de vehicule, transportul mobilierului, dar și în industria construcțiilor.

În general, aceste camioane operează în zonele urbane și pe rutele regionale, circulând mai rar pe autostrăzi. Prin urmare, noile anvelope Dayton sunt concepute pentru a face față provocărilor legate de procesele specifice în operațiunile de livrari cum sunt frânarea oprirea şi pornirea repetată şi solicitărilor la care sunt supuse în deplasările scurte şi pe suprafeţe diferite.

D550S de direcţie este o anvelopă robustă care combină rezistența împotriva uzurii neregulate cu manevrabilitatea de încredere atât pe carosabilul ud, cât și pe cel uscat. Tehnologia Stone Ejector din banda de rulare menţine valoarea anvelopei prin protecţia oferită carcasei astfel încât aceasta se poate reşapa.

Anvelopa D650D asigură o tracțiune bună și un răspuns ferm la frânare, în timp ce designul benzii de rulare cu punţi de legătură ajută la minimizarea uzurii de tip vârf călcâi.

Ambele anvelope au un talon subțire, care reduce greutatea anvelopei și consumul de combustibil fără a compromite durabilitatea. Operatorii pot conta, de asemenea, pe performanțe neîntrerupte pe tot parcursul anului, deoarece ambele tipuri de anvelope poartă marcajele M+S (noroi și zăpadă) și 3PMSF (trei piscuri şi fulgul de zăpadă).

D550S și D650D sunt disponibile în Europa pe dimensiunile principale 215/75R17.5 și 265/70R19.5 pentru camioane ușoare și medii, începând cu octombrie 2017. Gama va fi treptat extinsă în următorul an.

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE