Promo

Cumpără acum unul dintre cele mai “sportive” calculatoare second hand: Fujitsu Esprimo E500, ieftin și performant

Interlink

Vrei să îți schimbi PC-ul, cauți unul mai performant, dar nu vrei să investești o sumă uriașă într-un calculator nou? În acest caz, varianta optimă pentru tine este să apelezi la un furnizor de calculatoare second hand. Dacă le cumperi de la o firmă IT cu o experiență îndelungată și doar recenzii pozitive din partea clienților, vei beneficia de produse fiabile, cu o durată de viață îndelungată, un aspect și performanțe similare PC-urilor noi.

Interlink, care comercializează de peste 20 de ani produse IT second hand și refurbished, îți oferă calculatoare second hand Fujitsu Esprimo E500 la numai 645 de lei.

Cu un design “sportiv” foarte plăcut din punct de vedere estetic, Fujitsu Esprimo E500 este unul dintre cele mai accesibile sisteme desktop cu procesor Intel Core i5-2500, cu o frecvență nominală maximă care poate ajunge la 3,30 GHz, fiind capabil să ruleze multe dintre cele mai noi programe software. Placa video Intel Graphics 2000 se integrează foarte bine alături de restul componentelor sistemului.

Aceste calculatoare second hand sunt dotate cu o memorie RAM DDR 3 de 4 GB și un hard-disk de 320 GB, cu interfață SATA III. Esprimo E500 are opt sloturi USB, dar și trei sloturi pentru căști, microfon sau sistem audio. Totodată, componentele acestui model asigură un consum redus de energie electrică. Având un design modificat semnificativ și o greutate mult mai mică decât modelul precedent, aceste calculatoare second hand oferă performanțe excelente raportate la prețul scăzut.

Caracteristicile calculatoarelor second hand Fujitsu Esprimo E500

 – carcasă SFF/Desktop;

– procesor Intel Core i5-2500 cu o frecvență de 3,30 GHZ;

– memorie RAM 4 GB DDR 3;

– capacitate HDD 320 GB SATA;

– placă video Intel HD Graphics 2000;

– greutate 10 kg;

– dimensiuni 175 x 425 x 353 mm.

Dacă nu ești 100% mulțumit de specificațiile acestor calculatoare second hand, le poți upgrada la un preț scăzut, atât în ceea ce privește software-ul, cât și hardware-ul, după cum urmează:

– upgrade software: Microsoft Windows 10 Home, Microsoft Windows 10 Pro, Microsoft Office 365 Home Premium, Licență Windows 8.1 Pro, Licență Kaspersky Antivirus, Licență Bitdifender Antivirus;

– upgrade hardware: 8 GB DDR III, HDD 500 GB, HDD 1 TB, HDD 2 TB, SSD 120 GB, SSD 240 GB;

– altele: mouse optic nou USB 3 butoane, tastatură nouă USB.

Totodată, dacă alegi să cumperi aceste calculatoare second hand de la Interlink, vei avea parte și de următoarele beneficii:

– garanție standard de 12 Luni, care poate fi prelungită până la 5 ani prin intermediul serviciului de extra garanție;

– transport gratuit pentru produse a căror valoare depășește suma de 150 de Lei;

– livrare rapidă în toată țara, în maximum 48 de ore;

– drept de retur în 60 de zile;

– un credit de 5% la fiecare comandă online, pentru a-ți achiziționa noi produse de pe site-ul Interlink.

 

Sursa: Advertising Iagency

PUBLICITATE

ABONAMENTE

abonamente auto motos si sport

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE