Auto util

Cum să alegi suportul de bicicletă potrivit nevoilor tale?

suport bicicleta

Mersul pe bicicletă este o metodă excelentă de ardere a caloriilor, de relaxare și petrecere a timpului liber într-un mod sănătos. Ce te faci, însă, când pleci în concediu cu mașina și vrei să iei cu tine și bicicleta pentru drumeții montane sau circuite interactive cu cei dragi?

Ai ghicit, comanzi un suport de bicicletă și te pregătești de aventură! Tot ce mai ai de făcut este să alegi un model de suport potrivit nevoilor tale.

Dacă nu știi ce specificații ar trebui să aibă un astfel de accesoriu auto extrem de util, am pregătit pentru tine toate informațiile de care ai putea avea nevoie în acest sens.

Iată cum poți cumpăra cel mai bun suport de biciclete pentru tine.

●    Sistemul de prindere

Mai întâi, va trebui să decizi care este sistemul de prindere care te avantajează cel mai mult. E bine să știi că există suporturi de biciclete cu prindere în spatele mașinii sau pe plafonul acesteia.

În cazul primului model, va trebui să cumperi, dacă nu ai deja montat pe mașină, un cârlig de remorcare pe care va fi prins suportul de biciclete. Avantajul acestui tip de suport este că nu va reduce din aerodinamismul mașinii, dar va obstrucționa luneta, așa că va trebui să te descurci în trafic fără oglinda retrovizoare. Poți transporta astfel până la patru biciclete.

Dacă optezi pentru suportul de biciclete pentru plafon, e bine să știi că acesta va reduce aerodinamismul autoturismului tău, deci consumul de carburant va crește mai mult, și va trebui să ții cont de noua înălțime a întregii mașini, în cazul trecerii pe sub un pod mai jos sau intrării într-o parcare subterană. Poți transporta maximum șase biciclete pe plafonul mașinii tale.

●    Numărul de biciclete

Dacă obișnuiești să îți petreci zilele libere și ieșirile în aer liber doar cu jumătatea ta, un suport de biciclete de două persoane ar fi suficient pentru voi. Dacă ai o familie cu patru membri și sunteți cu toții pasionați de pedalat, va trebui să cumperi un suport pentru patru persoane.

●    Sistemul de securitate

După ce ai trecut de primele etape și ai ales tipul de prindere a suportului și numărul de biciclete pe care vrei să le transporți, mai ai de luat o singură decizie pentru a ști ce suport de biciclete să comanzi. Având în vedere faptul că vei staționa cu mașina, e important să optezi pentru un sistem de securitate a bicicletelor foarte bun. Vei găsi suporturi cu sisteme de cabluri sau chiar lacăte.

Ambele variante sunt bune, tot ce trebuie să mai faci este să verifici trăinicia acestora, pentru că nu vrei să fii o țintă a hoților care să-ți strice buna dispoziție în concediu.

Prețul unui suport de biciclete de calitate pleacă de la 300 de lei.

Noi îți recomandăm să ții cont de informațiile prezentate mai sus și să comanzi unul potrivit pentru nevoile tale.

Optează pentru un produs la care ți se oferă garanție și posibilitatea de returnare.

 

 

Sursa: SeoPower
Sursa foto: paroquiasces.com

Alina Neamtu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE