Știri

A cincea generaţie Nissan Micra disponibilă în România

Micra Gen5

Cea de-a cincea generaţie Micra, proiectată, concepută şi fabricată în Europa şi pentru Europa, reprezintă o reinventare a modelului din toate punctele de vedere.

Cu o lungime de aproape 4 metri, noul Micra are postura perfectă a unuia dintre cele mai late şi mai joase vehicule din segmentul său.

Exteriorul seduce printr-un design expresiv, liniile atletice şi fluide şi proporţiile dinamice îmbinându-se impecabil într-un aspect modern şi sportiv. Design-ul armonios continuă la interior, cu finisajele de calitate superioară şi materialele bi-ton moi, plăcute la atingere, disponibile în 3 variante de personalizare. Habitaclul are dimensiuni de top, oferind confort maxim în segment pasagerilor din faţă, fără compromisuri pentru spaţiul pasagerilor din spate. Comenzile grupate intuitiv, scaunele ergonomice care reduc oboseala, poziţia optimizată de condus şi insonorizarea maximizată asigură o experienţă unică la bord.

Noul Micra aduce noutăţi în segment şi prin tehnologiile pe care le oferă. Printre acestea se află Intelligent Lane Intervention System (Sistemul Inteligent de Intervenţie la Părăsirea Benzii), care readuce vehiculul pe banda de mers atunci când aceasta este părăsită involuntar. Unică în segment este şi tehnologia Intelligent Around View Monitor, care utilizează patru camere video pentru o vedere panoramică 360º asupra vehiculului, oferind o vizibilitate completă şi uşurinţă la manevrare în marşarier sau la parcare. Această tehnologie include şi funcţiile Detectare Obiecte în Mişcare şi Avertizare Unghi Mort.

Gama tehnologiilor Nissan Intelligent Mobility, disponibile pe noul Micra, include de asemenea Sistemul Inteligent de Frânare de Urgenţă cu funcţie de Recunoaştere a Pietonilor, Sistemul Inteligent de Control al Traiectoriei, Sistemul Inteligent de Control al rulării, Asistenţa pentru Lumini Fază Lungă, Recunoaştere Indicatoare Rutiere, Asistenţă la Pornirea din Rampă.

O altă premieră este noul sistem audio Bose® Personal®, cu difuzoare UltraNearfield™ integrate în tetiera soferului, ce oferă o experienţă 360º de ascultare vibrantă. Nivelul de profunzime a sunetului poate fi personalizat – de la sunetul de scena tradiţional până la o ambianţă sonoră spaţioasă şi profundă de cinema.

Cu cea mai bună performanţă aerodinamică din segment, completată de tehnologiile Nissan Intelligent Mobility şi motorizările eficiente, Noul Micra are o agilitate şi manevrabilitate remarcabile, fără compromisuri în ceea ce priveşte costurile de utilizare.

Micra Gen5

Guillaume Cartier, Vice Preşedinte Senior Vânzări şi Marketing Nissan Europa, a declarat ‘’Am dus segmentul european de vehicule compacte la un nou nivel, concentrându-ne asupra nevoilor reale de astăzi ale clienţilor şi anticipându-le pe cele de mâine. Noul Nissan Micra este un vehicul excepţional, caracterizat de un design expresiv, interior rafinat, agilitate şi siguranţă în conducere’’.

Noul Nissan Micra este disponibil în România din luna mai, cu preţuri de la 9750 € (TVA inclus) pentru versiunea Visia 1.0L 70CP, în programul Rabla. Clienţii sunt aşteptaţi să descopere noul model în cadrul evenimentului „Zilele Micra”, între 25 şi 31 mai, în reţeaua autorizată de agenţi Nissan din întreaga ţară.

Tag-uri

Echipa AMS

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE