Auto util

Chestionare auto categoria E 2014

Chestionare auto categoria E

Cele mai bune chestionare auto categoria E sunt o unealtă extrem de importantă pentru cei care vor să se asigure că trec de proba teoretică a examenului de carnet în 2014.

Chestionare auto categoria E
Chestionare auto categoria E

Există o serie de site-uri specializate în chestionare auto categoria E, unele dintre ele foarte utile pentru cei care dau examenul de carnet în 2014. Cele mai multe mizează pe o serie de diagrame și explicații bazate pe codul rutier, însă unele merg chiar mai departe. Acestea din urmă oferă chiar și tutoriale video celor care învață pentru examen.

Chestionare pentru atestat taxi

Întrebările din multiplele chestionare auto ce pot fi găsite pe internet sunt din Codul Rutier actual și din Regulamentul de aplicare a Codului Rutier. O serie de chestionare auto în conformitate cu legislația actuală din domeniu pot fi găsite accesând link-urile recomandate mai jos. Ele sunt însoțite de explicații ale răspunsurilor.

Chestionare auto categoria E 2014. Ce înseamnă permisul de conducere categoria E

 Categoria BE

Ansamblul de vehicule a cărui masă totală maximă autorizata depășește 4.250 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B și o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizata depășește 750 kg.

Condiții: 18 de ani împliniți

 Categoria CE

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria C și o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizata este mai mare de 750 kg.

Condiții: 21 de ani împliniți

 Categoria C1E

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria C1 și o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizata este mai mare de 750 kg, cu condiția că masă totală maximă autorizata a ansamblului să nu depășească 12.000 kg. Ansamblurile de vehicule în care vehiculul trăgător face parte din categoria B, iar remorcă sau semiremorcă să are o masă totală maximă autorizata de peste 3500 kg, cu condiția ca masa totală maximă autorizata a ansamblului să nu depășească 12.000 kg.

Condiții: 18 de ani împliniți

 Categoria DE

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria D și o remorcă a cărei masă totală maximă autorizata este mai mare de 750 kg. Remorcă nu trebuie să fie destinată transportului de persoane.

Condiții: 24 de ani împliniți

Chestionare auto explicate pentru categoria C 

Categoria D1E

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria D1 și o remorcă a cărei masă totală maximă autorizata este mai mare de 750 kg. Remorcă nu trebuie să fie destinată transportului de persoane.

Condiții: 21 de ani împliniți

Chestionare auto categoria E 2014. Top 5

http://www.pdc.ro/chestionare-auto/e

http://www.odat.ro/chestionare-auto-e/

http://www.e-drpciv.org/

http://urssur.com/tag/chestionare-categoria-e/

http://chestionare.auto.ro/legislatie/regulament/dispozitii-tranzitorii-si-finale

Sursa foto: countrypixel – fotolia.com

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTER





CATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE