Noutăți

BMW Vision Future Luxury prefigurează viitoarea Seria 7

Prezentat în cadrul Salonului auto de la Beijing, BMW Vision Future Luxury reprezintă un manifest tehnologic și de design al constructorului bavarez.

BMW Vision Future Luxury

Propus ca o viziune originală asupra automobilului de lux al viitorului, BMW Vision Future Luxury este construit din aliaje foarte ușoare și fibră de carbon și dispune de faruri cu laser și stopuri OLED (Organic LED), ce pot ilumina uniform pe o anumită suprafață, nu doar într-un singur punct, ca ledurile obișnuite. De asemenea, sistemul head-up display este ridicat la un nou nivel prin introducerea realității augmentate, adică suprapunerea unor informații suplimentare peste imaginile reale privite prin parbriz.

BMW M4 Cabriolet, sport în aer liber

Purtând semnătura lui Adrian van Hooydonk, vicepreşedinte-senior al BMW Design, conceptul Vision Future Luxury ne oferă și câteva indicii asupra direcției în care va evolua limbajul de design al bavarezilor. Elementele definitorii ale mărcii rămân neschimbate, precum ampatamentul mare, consolele față și spate scurte sau capota lungă a motorului, în schimb detaliile pun accentul pe sportivitate și extravaganță. Totodată, eleganța și caracterul impunător, trăsături ce ar trebui să definească un model din această categorie, sunt puse la loc de cinste.

BMW X7, confirmat pentru 2018

Habitaclul propune un acces foarte facil, grație deschiderii ușilor spate în sens invers celor față, și o finisare a interiorului impresionantă, realizată cu materiale spectaculoase și multă migală. Sistemul de infotainment iDrive dispune de trei ecrane de mari dimensiuni integrate spectaculos în designul bordului. În plus, pasagerii care călătoresc pe locurile din spate au la dispoziție două ecrane generoase și o tabletă detașabilă propusă complementar.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE