Noutăți

BMW M4 Cabriolet, sport în aer liber

Alături de BMW X4, constructorul auto bavarez va prezenta în cadrul Salonului auto de la New York (18-27 aprilie) și BMW M4 Cabriolet.

M4_Cabriolet_small_800x533 (1)

Noul BMW M4 Cabriolet completează gama de automobile de înaltă performanţă BMW M cu o prezenţă deosebit de elegantă şi spectaculoasă. Noul model preia caracteristicile de performanţă ale BMW M3 Sedan şi ale BMW M4 Coupé, dar vine cu un plus de emoţie, plasând în prim-plan fascinaţia condusului sportiv sub cerul liber. Este construit pe o tradiţie bogată, automobilele BMW sport de înaltă performanţă pentru şosea şi circuit au ajuns acum la cea de-a cincea generaţie sub formă de decapotabilă.

BMW X7, confirmat pentru 2018

BMW M4 Cabriolet împărtăşeşte liniile elegante cu omologul său BMW Seria 4 Cabriolet. Limbajul de design îi permite să combine într-o manieră unică silueta rafinată, cu proporţii bine echilibrate când acoperişul este strâns sau cu o linie foarte dinamică de coupé, fără montanţi B, când acoperişul este închis. În acelaşi timp, elementele stilistice M – includ capota bombată Powerdome, retrovizoarele cu linie dinamică, cu două braţe de susţinere, pasajele evazate ale roţilor faţă şi spate, precum și roțile de 18 ţoli (opţional, 19 ţoli) – îl identifică drept un membru cu drepturi depline al gamei de modele BMW M3/M4.

BMW X1, a doua generație va avea tracțiune față

Inima noului BMW M4 Cabriolet este motor cu şase cilindri dispuşi în linie, cu tehnologie M TwinPower Turbo şi plaja înaltă de turaţii caracteristică de la M3 Sedan şi M4 Coupé. Propulsorul generează o putere maximă de 431 CP la o capacitate de 3,0 litri şi dezvoltă un cuplu maxim de 550 Nm pe un interval larg al turaţiilor. Astfel, BMW M4 Cabriolet oferă pilotului nu doar atribute foarte sportive de performanţă – sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 4,4 secunde (cu transmisia opţională M cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte) -, ci şi suficiente rezerve de putere pentru a călători într-o manieră relaxată şi totuşi rapidă atunci când acoperişul este strâns. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Motorul M TwinPower Turbo atinge pragul maxim al turaţiei la 7600 rpm şi combină abilităţile sportive superioare cu o eficienţă remarcabilă. BMW M4 Cabriolet înregistrează un consum de combustibil de numai 9,1 l/100 km (cutie automată M DCT: 8,7 l/100 km) în ciclul de testare EU – emisiile CO2 sunt de 213 g/km (203 g/km) – şi deja îndeplineşte standardele EU6 privind poluarea.

Taguri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE