Auto util Știri

Auto Catalog 2016-2017

Auto Catalog este un ghid esențial, o sursă de informație extrem de utilă ce cuprinde informații, fotografii și date tehnice despre 2200 de mașini comercializate pe piață românească.

Realizat prin expertiza echipei revistei auto motor și sport, AUTO CATALOG este cel mai cunoscut produs de acest gen pe piața din România, fiind un instrument colecționat de mii de entuziaști la fiecare apariție. Piața autohtonă de automobile cunoaște un puternic reviriment, creând astfel conjunctura favorabilă pentru ca un produs precum AUTO CATALOG să se transforme într-o sursă de informație exhaustivă, extrem de utilă.

Prin structura coerentă de prezentare a automobilelor de la A la Z, inclusiv cu datele tehnice ale acestora, AUTO CATALOG este un ghid esențial tuturor celor care își doresc să achiziționeze o nouă mașină. Analizele complexe și detaliate ale celor 2200 modele de automobile care se comercializează în prezent pe piața românească sunt  reunite într-un format compact, perfect pentru a fi „găzduit” – spre exemplu – în torpedoul mașinii.

Gabi Gogiu

comentarii

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

abonamente auto motos si sport

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE