Știri

Auto Catalog 2014 are și versiune de iPad

ams Auto Catalog 2014 editat de revista auto motor și sport este cea mai longevivă publicație anuală din România dedicată automobilului. A treisprezecea ediție prezintă un număr record de 3100  automobile din întreaga lume cu ilustrații, informații complete și date tehnice. 
cover autocatalog 2014 (2)

auto motor și sport Auto Catalog 2014 oferă o privire de ansamblu asupra industriei și evoluții lumii automobilului pentru că în decursul a numai 10 ani, această industrie a accelerat atât de puternic încât astăzi există practic cu 50% mai multe modele diferite decât în 2003.

Ediția ams Auto Catalog 2014 are de astăzi și o versiune pentru iPad ce poate fi achiziționată din App Store:

https://itunes.apple.com/us/app/auto-motor-si-sport-romania/id695472745?ls=1&mt=8

Prin lecturarea ams Auto Catalog 2014 veți putea afla nu doar ce automobile mișcă lumea în care trăim, dar și să comparați automobilele din orice punct de vedere și bineîneles să aflați ce modele vor fi comercializate pe piața începând cu 2014.

Deasemenea, ams Auto Catalog 2014  vă ajută să arunacați o privire în viitorul industriei auto și vă ajută să aflați care sunt noutățile și tendințele tehnice sau de design care s-ar putea impune pe piață.

Iar dacă vehiculele de serie nu vă mai ridică pulsul, ams Auto Catalog 2014 vă prezintă și modelele exotice ale lumii auto, în secțiunea dedicată producătorilor de serie mică și unicate. Și deși multe dintre aceste mașini nu sunt oferite oficial spre vânzare în România, asta nu trebuie să reprezintă neapărat un obstacol, indiferent dacă este vorba despre un vehicul de serie sau un automobil exotic, toate pot fi achiziționate.

Vă dorim lectură plăcută!

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE