Știri

Audi Allroad Shooting Brake Concept, pregătit pentru Detroit

Audi Allroad Shooting Brake Concept va fi cel mai important concept prezentat la Salonul auto de la Detroit de către marca din Ingolstadt.

Audi allroad shooting brake

Germanii pregătesc lansarea viitoarei generații a modelului TT. Audi Allroad Shooting Brake prefigurează, chiar dacă vă vine greu să credeți, noul TT. Totodată, conceptul pregătit pentru Detroit ne arată și faptul că s-ar putea să vedem o versiune Shooting Brake pentru TT.

Audi lansează un program de investiții în valoare de 22 mld. euro

Noul Audi Allroad Shooting Brake are 4,2 m lungime iar caroseria este realizată exclusiv din materiale de ultimă generație. Este vorba aici de CFRP (plastic întărit cu fibră de sticlă) și de aluminiu. Propulsia conceptului este asigurată de un sistem hibrid e-tron ce îmbină motorul pe benzină 2.0 TFSI cu două electrice. Primul dintre acestea a fost integrat în transmisia cu două ambreiaje ce asigură transferul puterii către roți.

Cel de-al doilea motor electric al lui Audi Allroad Shooting Brake este amplasat pe puntea spate. Audi spune că, datorită unui acumulator de 8,8 kWh montat în fața punții spate, conceptul are o autonomie de 50 km în moul full-electric.

Audi A7 facelift, primele imagini-spion

Puterea totală a sistemului de propulsie se ridică la 408 CP, iar cuplul motor are o valoare chiar mai impresionantă – 650 Nm. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4.6 s, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. La interior putem remarca noul bord prezentat de Audi la CES 2014.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE