Știri

Așa va arăta conceptul pentru noul SUV electric Audi

Audi a publicat o imagine stilizată cu conceptul pe care urmează să-l prezinte la salonul auto de la Frankfurt, în septembrie. Conceptul numit simplu E-Tron Quattro se spune că prezintă în avans cum va arăta viitorul SUV în întregime electric de la Audi.


În varianta concept, vine cu nu mai puțin de trei motoare electrice: unul pentru roțile față și încă două pentru puntea spate.

Bateriile folosesc tehnologie cu ioni de litiu și conferă conceptului o autonomie de 500 km. O parte din merit pentru această autonomie ridicată (pentru un model electric) îl are și coeficientul aerodinamic remarcabil de scăzut de doar 0.25.

Cel mai probabil, forma conceptului va fi păstrată și la modelul de producție. Va suferi modificări la partea de detalii, de exemplu designul blocurilor optice, mânerele portierelor sau jantele.

Nu este exclus ca această configurație a trenului de rulare, cu un motor electric în față și două în spate să se păstreze și la varianta de producție, acest concept fiind deci și un ,,technology preview” în același timp.

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE