Știri Video

AMS aprilie a sosit, #Nightdrive cu BMW 2 GC și Seria 1

AMS aprilie a sosit, #Nightdrive cu BMW 2 GC și Seria 1

Numărul pentru aprilie al revistei Auto Motor și Sport – AMS – este disponibil. Iar în așteptarea sfârșitului inevitabil al pandemiei coronavirus, BMW România promite că „We will #Nightdrive again” cu Seria 2 Gran Coupé şi Seria 1.

A apărut numărul de aprilie al AMS – „Auto Motor și Sport”. Revista se găsește la punctele de distribuție a presei din hipermarketuri și benzinării. Totuși, echipa AMS recomandă cititorilor să evite deplasările care nu sunt absolut esențiale în această perioadă. De aceea puteți achiziționa noua ediție și prin comandă online, iar noi o vom trimite prin curier! #staysafe #stamacasa. În plus, nu uitați că puteți comanda direct de acasă oricare dintre titlurile Burda România.

AMS aprilie a sosit, #Nightdrive cu BMW 2 GC și Seria 1

BMW ar fi trebuit să prezinte în cadrul unui eveniment special noile Seria 1 şi Seria 2 Gran Coupé la noi în țară. În schimb, ele se prezintă doar online și în social media într-o aventură în Bucureştiul copleșit de brusca dispariție a obișnuitei sale agitații nocturne. Experiența a fost ilustrată vizual de o echipă video şi de către doi fotografi de excepție ai industriei auto autohtone: Dragoş Savu şi Adrian Cobzaşu.

AMS aprilie a sosit, #Nightdrive cu BMW 2 GC și Seria 1

Cât despre noile BMW Seria 1 şi BMW Seria 2 Gran Coupé, acestea au avut parte de o noapte plină de aventuri. Punctul de plecare a fost garajul unui fan al modelelor BMW clasice, Interceptor. Un nume cunoscut printre pasionați, este cel care a creat o familie internațională de peste 4.000 de posesori din întreaga lume de modele BMW din anii ’60-’80, „Sharkboys”. Prima oprire a fost acoperișul parcării unui mall, unde pe un mic circuit pilotul de raliuri Cristiana Oprea, brand ambasador pentru Michelin Romania, a pus în valoare agilitatea noilor modele echipate cu anvelope Pilot Sport 4.

AMS aprilie a sosit, #Nightdrive cu BMW 2 GC și Seria 1

Experiența continuă pe străzile din București, parcurgând multe dintre reperele renumite. Acestea includ Podul Basarab, cea mai lungă traversare suspendată a orașului, Calea Victoriei, unul dintre cele mai vechi bulevarde din București, sau Piața Constituției cu Casa Poporului în fundal, loc de întâlnire nocturnă pentru pasionații de mașini. Au fost apoi redescoperite clădiri vechi cu multă istorie, așa cum este singura fabrică de trăsuri şi caroserii pentru mașini de lux din Bucureștiul interbelic, aparținând omului de afaceri de origini germane H.I. Rieber.

AMS aprilie a sosit, #Nightdrive cu BMW 2 GC și Seria 1

La numai câteva sute de metri distanță, noaptea îmbie la o plimbare în zona Mântuleasa, atât de apropiată de viața şi opera fantastică a lui Mircea Eliade. Aici găsim legături şi cu Mihai Eminescu sau, câteva sute de metri mai departe, Maria Tănase şi apartamentul unde legenda spune că îi primea vizitele legendarului sculptor Constantin Brâncuși. Întoarcerea în era modernă aduce în discuție arta graffitti, iar Bucureștiul este generos încă o dată: Strada Arthur Verona sau Podul Pipera, transformat într-o adevărată galerie de artă stradală, Galeria George.

Via BMW România, (textul comunicatului oficial a fost redat editat din rațiuni de spațiu)

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE