Știri

Abonează-te la revista Auto motor și sport cu până la 20% reducere!

abonamente auto motos si sport

Noul an îți aduce noi oferte de abonare! În 2019, poți achiziționa 12 ediții ale revistei Auto, motor și sport cu doar 125 lei și 6 ediții cu 66 lei.

Cu o medie lunară de peste 138,000 de cititori, Auto Motor și Sport este de 20 de ani liderul revistelor dedicate pasionaților vitezei din România.

Auto Motor și Sport este singura publicație auto care publică 12 editii pe an, precum și un catalog special.

Revista poate fi achiziționată atât în format tipărit, de aici, cât și în format electronic, de aici.

 

 

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected].

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

Alina Neamtu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE