Auto util Știri

200 de milioane de anvelope produse de Continental la Timișoara

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente și anvelope auto, a sărbătorit recent producerea anvelopei cu numarul 200 de milioane în fabrica de la Timișoara, marcând astfel succesul investiției sale din România.

„Am evoluat mult în acești 17 ani de producție. Am început ca o fabrică de tip greenfield, am produs prima anvelopă în octombrie 2000, iar acum suntem una din cele mai mari fabrici de anvelope din Continental”, a declarat directorul general, Sorin Samonid. „Obiectivul nostru este să creștem constant producția de anvelope premium și Ultra High Performance (de înaltă performanță), care sunt mai complexe și necesită un nivel foarte înalt de expertiză” a completat Samonid.

Anvelopele produse în fabrica din Timișoara contribuie la strategia Vision Zero a companiei. Continental si-a setat un obiectiv ambițios ce trebuie realizat în trei etape succesive: evoluarea de la zero accidente fatale, zero accidente cu victime și zero accidente.

Gama de anvelope fabricate în Timișoara variază între 13 și 20 de inch, având simboluri de viteză până la rata Y – 300 km/h. Fabrica produce anvelope UHP (Ultra High Performance), anvelope pentru vehicule electrice și pentru vehicule comerciale ușoare (VAN).

„Suntem foarte mândri de rezultatul excelent pe care am reușit să îl atingem: 200 de milioane de anvelope produse și livrate din fabrica noastră din Timișoara către clienții din toată lumea. Doresc să felicit întreaga echipă a fabricii noastre pentru această reușită și să le mulțumesc pentru  pasiunea, devotamentul și entuziasmul cu care au participat la realizarea acestui obiectiv de referință” a declarat Sorin Samonid, directorul general al fabricii de anvelope Continental din Timișoara.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE